Dečiji festival 2013 u Beogradu

Ovogodišnji Dečiji festival “Kids fest” održava se u gradovima širom Srbije u periodu od 14. do 20. oktobra 2013 godine. U Beogradu se Dečiji filmski festival održava u bioskopima „Cineplexx Delta City“ i Dvorani “Doma sindikata”.

Na KIDS FESTU mališani će moći da izaberu neke od mnogobrojnih interesantnih sadržaja ovog festivala namenjenom dečjem uzrastu.Neki od sadržaja su: animirani, igrani, dokumentarni i 3D filmovi.

Veći deo ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu, a na Kids festu naći će se sinhronizovani – na srpskom jeziku.

Uz već spomenute crtane, igrane, dokumentarne i 3d filmove, mališane koji budu posetili ovaj KIDS FEST  očekuje još i zanimljive radionice, igrice i pokloni.

Kids Fest slika

Foto freedigitalphotos.net

Među ostvarenjima su dokumentarci o životinjama, priče o prijateljstvu, ljubavi, odrastanju i avanturama. „Amazonija 3D“ stiže iz Brazila, i govori o avanturama malog majmuna izgubljenog u najvećoj prašumi na svetu – pražumi Amazona. Iz Kanade dolazi „Legenda o Sarili 3D“, avantura koja prati putovanje troje mladih Inuita u zemlju iz legende, putovanje koje može da spasi čitavo njihovo pleme.

Među animiranim 3D ostvarenjima koje Kids fest predstavlja svojoj publici su i „Vitez Rđavko 3D“, nemačko ostvarenje sa mnogo zanimljivih likova, i „Nosorog Oto 3D“, danski film o avanturama dečaka i njegovog neobičnog ljubimca, nosoroga. Zatim „Zip i Zap“ je španska komedija o dvoje blizanaca kažnjenih zbog bezobraznog ponašanja boravkom u letnjoj školi, a iz Austrije dolazi film „Konj na balkonu“, nesvakidašnja priča o deci koja u svom stambenom bloku pronalaze konja, i odlučuju da ga zadrže. „Afrički safari 3D“ je izvrsni dokumentarac u odličnoj 3D tehnici, koji publiku upoznaje sa uzbudljivim afričkim kontinentom i njegovim stanovnicima.

Cene karata za bioskopske projekcije na Kids festu i ove godine bice veoma pristupacne, posebno za grupne posete koje možete saznati putem broja telefona: 011 782 11 13 .

U Beogradu se, kao što smo već napomenuli, Dečiji filmski festival održava u bioskopima „Cineplexx Delta City“ i Dvorani “Doma sindikata”, a za sve posetioce iz unutrašnjosti Srbije ili inostranstva koji planiraju da posete ovakvu dečiju manifestaciju i obraduju svoje najmlađe aktivnostima unutar Kids Festa, mi vam preporučujemo prenoćište u Beogradu po veoma niskoj ceniApartmani Beograd nude visok nivo kvaliteta opremljenih stanova te ako planirate posetu Kids Festu, iznajmljivanje stana u blizini će Vam izuzetno olakšati putovanje. U blizini gde iznajmite apartman u Beogradu,nalazi se i Železnička stanica kao i glavna BAS stanica ako dolazite vozom ili autobusom.

Posted on by Apartmani Rentbeo Posted in Događaji u Beogradu

Comments are closed.