Smeštaj i saveti za putovanje s kućnim ljubimcima

SMEŠTAJ I SAVETI ZA PUTOVANJE S KUĆNIM LJUBIMCIMA

Ljubav prema mačkama i kučićima iz godine u godinu raste, isto i ljubav prema putovanjima. Dakle, šta vi radite kada zaista želite ići na taj put, pronaći adekvatan smeštaj, a morate uzeti u obzir vašeg vernog četvoronožnog prijatelja?

Za Vas smo sastavili ove savete za putovanja s kućnim ljubimcima, kako bi vam pomogli. Zaboravite na dodatne troškove sedećih mesta za pse / mačke i ostavite za sobom brigu o tome kako o vašem ljubimcu brinu dok ste odsutni i da li mu nedostajete.

Naši saveti će vam pomoći osigurati sigurno, srećno i nezaboravno putovanje koje ćete Vi i Vaš ljubimac zapamtiti.

PUT U INOSTRANSTVO

Uvek osigurajte da vaš ljubimac bude mikročipovan, ne samo da je obavezano, već će vaš ljubimac biti siguran u slučaju da se izgubi.

Uvek nabavite pasoš vašem kućnom ljubimcu, može ga izdati vaš veterinar i omogućiti vašem ljubimcu putovanje u inostranstvo. Uz to, obavezno zamolite svog veterinara da vakciniše vašeg ljubimca protiv besnila, barem 21 dan pre putovanja; to je sada obvezno za sve ljubimce koji putuju u inostranstvo.

Kupite vašem ljubimcu lepu novu ogrlicu s kompletnim kontaktnim detaljima na njoj. To će vam pomoći vratiti vašeg ljubimca, a inače ko ne voli malo kupovine pre odmora (čak i ako je za vašeg ljubimca).

Ako sumnjate da vaš ljubimac neće voleti putovanje, nemojte riskirati, uvek proverite je li vaš ljubimac sposoban putovati u inostranstvo.

Pobrinite se da vaš ljubimac bude miran i opušten pre putovanja, isprobajte nekoliko poslastica ili šetnju; što je više umoran i opušten vaš ljubimac, putovanje će biti lakše za vas oboje.

NA PUTU

Pazite da vaš ljubimac ima dovoljno vode i hrane kako bi osigurali što je moguće udobnije putovanje.

Iako njihove glave koje vise kroz prozor mogu izgledati smešno, to može potencijalno dovesti do bolesti pluća, zadržite vašeg ljubimca dalje od otvorenog prozora kako bi izbegli rizike.

Putovanje sa vašim ljubimcem takođe će značiti nekoliko zaustavljanja na putu. Mislite na svog ljubimca,  biće srećan ako se zaustavite i ostavite mu da se protegne svakih nekoliko sati.

Ako vaš ljubimac nije naviknut na putovanje, možda ih pripremite s kratkim putovanjima u vašem automobilu da biste ih navikli da osete i nove mirise koje će doživeti.

Pobrinite se da vaš ljubimac zna da je siguran i voljen, razgovarajući s njim, milujući ga i pazeći da je jednako sretan kao i vi na ovom putovanju.

SMEŠTAJ

Smještaj za kućne ljubimce često je lako pronaći kada znate što tražite i koje područje želite.

Pazite da ponesete osnovne stvari, nemojte zaboraviti povodce, zdele i udoban krevet za svog prijatelja. Ponekad tu uslugu pruža smeštaj, ali uvek proverite, pa čak i donesite rezervne za svaki slučaj.

Rezervišitete smeštaj na vreme uz obavezno obaveštenje da sa Vama putuje i Vaš ljubimac. U ponudi postoji veliki broj apartmana koji rado prihvataju Vaše krznene prijatelje i gde će biti osigurano da Vi i Vaš ljubimac dobijete idealno mesto za vaše putovanje.

Pronađite najbolja mesta za šetnju oko smeštaja; vaš će ljubimac voleti nove mirise i slobodu da istraži novo okruženje.

Pazite da vaša mačka ne izadje sama, bez Vaše pratnje, ona može pokušati da se vrati kući, zato je uvek držite na oku.

GDE ODSESTI

Pogledajte naše apartmane u centru Beograda, većina njih su prijateljski nastrojeni Vašim kućnim ljubimcima. Nazovite nas da proverite šta nudimo i rezervišite svoj idealan smeštaj koji odgovara za Vaše kućne ljubimce.

Smešteni u centru Beograda, svi naši apartmani imaju zavidnu bazu za svakog gosta. Možete uživati u restoranima, kafićima i trgovinama na vašem pragu, a stanice gradskog prevoza su udaljene samo par minuta od svakog apartmana, što ih čini lako dostupnim i vama i vašem ljubimcu.

Posted on by Apartmani Rentbeo Posted in Saveti o apartmanima

Comments are closed.