Arena Beograd

 

Beograd apartmani korak od giganta u Beogradu, Kombank arena.

Beogradska arena ili Kombank arena je najveća dvorana na Novom Beogradu namenjena za koncerte, sajmove, kongrese, sportska takmičenja, ali i idr.

Kombank arena je gradjena od 1991. godine, da bi upotrebnu dozvolu dobila 1. oktobra 2007. Godine. Izgradnjea hale iznosila je stotinka  miliona evra. Kompleks se sastoji od velike dvorane, male dvorane i parkinga. Beogradska arena je rad arhitekte Vlada Slavice.

Kombank arena ima površinu od 48.000 kvadratnih metara, poredjanih u 6 spratova. Kapacitet arene je od 23.000 do 29.000 posetilaca u zavisnosti od dogadjaja. U dvorani  je i 68 luskuznih loža, koje mogu da prime 768 posetilaca, VIP salon sa 38 mesta koji se može koristiti i za konferencije za štampu.

U Kombank dvorani se mogu održavati takmičenja u boksu, odbojci, košarci, tenisu, borilačkim sportovima, rukometu, malom fudbalu, umetničkom klizanju, atletici, gimnastici i konjičkim sportovima.

Parking oko Beogradske arene je kapaciteta 4.800 vozila, ali se smatra da je nedovoljan za najveće manifestacije i planira se rešavanje ovog problema.

Udaljenost Beogradske arene od nasih apartmana svega je 2000 metara, povoljnoji, cisti, luksuzni i na najboljim lokacijama, Apartmani Beograd, apartmanirentbeo.

Posted on by Apartmani Rentbeo Posted in Beograd za turiste

Comments are closed.