6 Saveta kako da Vaš Apartman ima spa-kupatilo

Kupatilo koje će Vaš Apartman učiniti posebnim

Kada iznajmljujete apartman, lepo je da boravite u svežem novom prostoru. Još je bolji osećaj kada dobijete veliko kupatilo sa modernom opremom. Jedini problem je nedostatak kućnog dodira koji daje osećaj topline i opuštenosti.

U ovom postu ćemo podeliti svoja iskustva i savete za uređenje kupatila za Vaš apartman kako bi ostvarili najbolji ugođaj za goste. To je ono što možete učiniti lako i brzo kako biste stvorili kupatilo koje će biti mala oaza u vašem apartmanu.

 

Uložite u luksuzne peškire za apartman

Prvo, potrudite se da pronađete velike, pahuljaste peškire za kupanje. Sada postoje veliki lanci trgovina gde možete dobiti peskier dobrih marki i kvaliteta za odlične cene. Savet je da peškiri budu sto većih dimenzija i izuzetno mekani za zaista luksuzni osećaj. Kako biste uredno postavili peškire u svom kupatilu, preporučujemo vam da složite po dva velika peškira za tuširanje, a zatim dva manja peškira za umivanje, za svakog gosta. To daje bujni, slojeviti izgled. Pritom vodite računa o bojama koje birate, beli peškiri ili jako svelte boje uvek odaju osećaj čistog u odnosu ne tamne boje.

apartman ' kupatilo

Dodajte sveće i cveće

Sveće i cveće dodaju ambijent u kupatilu kada se želite odmoriti i opustiti i ceo apartman odiše toplinom. Treperenje sveća u kombinaciji s cvetnim mirisom daje osećaj raspoloženja i osećaj luksuza u kadi nakon dugog dana, uz pijuckanje svog omiljenog pića ili možda čitanje omiljene knjige.

Uključite opuštajuću aromu

Takođe preporučujemo dodavanje raspršivača u kupatilu za miris kad ne gore sveće. Difuzor održava svež miris u vašem kupatilu bez ikakvog posla ili brige za upaljenim svećama. Odaberite miris koji vas podseća na prirodu, na čisto i opušta vas. Lavanda, sandalovina i jasmin su predivne mogućnosti ya Vaš apartman.

Pokušajte s jednostavnim inventarom

Ne morate praviti velike promene u vašem kupatilu, nekoliko ažuriranja može učiniti vaš prostor prilagođenim. Isprobajte fancy sapun dispenzer, uključite dodatnu lampu ili zamenite ogledalo za nešto više dekorativno. Ako vam prostor dopušta, čak možete dodati pokrivenu korpu za prljav veš i to je dovoljno za svakog gosta koji poseti Vaš apartman.

 

Ukrasite s proizvodima za kupanje

Proizvodi za kupanje ne samo da mogu podsticati opuštanje nego i poboljšati vaš prostor. Raznobojni preparati za kupanje i velika čaša soli za kupanje, izgledaju lepo, i lep su podsetnik da ih koristite.

Okačite neku sliku

Konačno, tretirate kupatilo kao i svaki drugi prostor u vašem stanu. Okačite nekoliko komada umetnina kako biste upotpunili opuštajuću atmosferu i doneli malo posebnosti.

 

Nadamo se da će ovi saveti kako da oplemenite kupatilo u vašem apartmanu biti od koristi. Bilo da isprobate jedan ili sve od njih, sigurni smo da će se vaši gosti osećati opuštenijim i kao kod kuće u svom prostoru, što će sigurno biti jedan od uzroka njihovog ponovnog dolaska u Vaš apartman.

Posted on by Apartmani Rentbeo Posted in Desavanja u Beogradu

Comments are closed.