Ada Ciganlija

Mostarska petlja, most Ada i korito reke Save, neposredno u blizini ušća u Dunav, na 4 km od centra Beograda, vode vas do poluostrva Ada Ciganlija. Hrastova  I brestova šuma, prošarana proplancima i livadama, Turistički biser Beograda Ada predstavlja najveće, najlepše i najposećenije izletište, kupalište i odmaralište Beograđana. Savršen odmor i smeštaj apartmanirentbeo Beograd, savska padina i Savamala panorama iz apartmana.

Ada Ciganlija, Dunav, Sava, Košutnjak, Avala, Kalemegdan, nesumnjivo ekološka pluća Beograda uz košavu. Najdivljiji delovi prekriveni su nekultivisanom vegetacijom, što otežava prolaz, ali i podstiče istraživačku strast i avanturistički duh poluostrva. Ada Ciganlija obiluje životinjskim svetom, pri čemu su najbrojnije zajednice ptica, posebno divljih pataka i galebova, ali i fazana i prepelica. Ada je, takođe, jedno od retkih “gradskih” mesta gde još uvek u prirodi možete videti srnu, ili zeca. Šum ili otkucaj noći, Apartmani u Beogradu i mesečev osmeh čuvaju nezaboravne trenutke vašeg odmora.

 

Plaža Ade u celosti je uređena i opremljena, plaža na Adi jedna je od najvećih i najlepših plaža na veštačkim jezerima u Evropi. Voda Savskog jezera topla i čista a jezero je pogodno za rekreaciju. Savsko jezero  blizinom, kvalitetom vode, opremljenošću objekata i dužinom staza pogodno je za vrhunska takmičenja na mirnim vodama. Jezero je idealno za plivanje, veslanje, kajak, vaterpolo, skokove u vodu, jedrenje i druge sportove.

Noć i dan, Ada i san i Beograd apartmani idu zajedno, apartmanirentbeo,  Ada i  Beograd idu zajedno.

 

Adi Ciganliji ima različite sportske terene na otvorenom, golf teren i žičara za skijanje na void, fudbalski teren, teniski, rukometni, odbojkaški i košarkaški tereni, kao i igrališta za bejzbol, ragbi i hokej na travi. Tereni za odbojku na pesku i akva soker, a od ekstremnih sportova: bandži džamp, veštačka stena i peintbol.

 

Ada Ciganlija je kulturno-zabavni centar Beograda, posebno u letnjem period  Ada sa više desetina restorana u rustik-stilu, splav-restorana i kućica na vodi, koji svojim sadržajem čuvaju i neguju boemsku tradiciju Beograda. Ada Ciganlija i njen sadržaj: prodavnice, prostori za piknik, kuglana, mini-golf, kočije sa konjima, turistički vozić, pedaline i sandoline za vožnju jezerom, kao i eko-brod na električni pogon, setnjom I zabavom iz apartmana rent beo sve na dohvat ruke.

Beograd apartmani strogi centar ,udobni, luksuzni, jeftini, za Vas nezaboravan provod rekreacija i odmor apartmanirentbeo

 

 

 

Posted on by Apartmani Rentbeo Posted in Beograd za turiste

Comments are closed.