Sajam Turizma Beograd

Etno turizam Beograd

BEOGRAD APARTMANI

Medjunarodni sajam turizma je vodeca turisticka sajamska manifestacija u Srbiji i regionu i jedna od najposecenijih priredbi na Beogradskom sajmu. Osnovan je 1978. I clan je Svetske asocijacije poslovnih turistickih sajmova (ITTFA).

Na sajmu ucestvuju najveci domaci i brojne medjunarodne turisticke organizacije i agencije, turoperateri, hoteli, odmaralista, apartmani, hosteli, letovalista, banje, osiguravajuca drustva, fakulteti, visoke skole, specijalizovani mediji.

Beogradski sajam od 2003. godine clan je Evropske asocijacije turistickih poslovnih sajmova – ETTFA. Kvalitet je ovu manifestaciju uclanio u jos jednu prestiznu organizaciju – Svetsku asocijaciju turistickih poslovnih sajmova – ITTFA.

U okviru Sajma turizma odrzava se i Sajam hotelske i restorantske (HORECA) opreme, a u istom terminu je i Sajam vina (BeoWine Fair).

Beogradski sajam turizma – IFT 2013

Internacionalni sajam turizma – IFT 2013 ce se održati od 21. do 24. februara u Beogradu, na Beogradskom sajmu.

Beogradski sajam turizma je najveci dogadjaj ove vrste na Balkanu i Jugoistocnoj Evropi, koji se odrzava preko 30 godina i ispunjava svetske poslovne standarde, stvara dobre odnose sa izlagacima, privlaceci sve veci broj posetilaca svake godine.

Beogradski sajam u sest hala predstavice rekordan broj izlagaca, preko 1.000 iz 45 zemalja sveta.Turizam Srbija

Poruka Medjunarodnog sajma turizma ove godine: “Putovanja u srcu”, najvece turisticke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, apartmani, hosteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata, posetiocima ce ponuditi aranzmane za predstojecu turisticku sezonu.

Zemlja partner 35. Medjunarodnog sajma turizma je Nemacka, koja je medju vodecim destinacijama u oblasti kulturnog turizma u Evropi.

Posted on by Apartmani Rentbeo Posted in Desavanja u Beogradu

Comments are closed.