Dragutin i Milutin

 Mi – naslednici.

Ogromno interesovanje za Beogradski maraton i pripreme  za 26 maraton koji počinje 21. aprila napreduju iznad svih očekivanja, istakli su organizatori, Beogradski maraton d.o.o.

 

Atletski savez Beograda (ASB) organizovaće 29. septembra “Maraton Beograd 2013”, pod pokroviteljstvom Grada Beograda.

Tanjug

Šta je sa Maratonom.  

Interesovanje i prijavljivanje učesnika iz zemlje i sveta je rekordno i raste iz dana u dan. Broj zemalja učesnica je u ovom trenutku značajan, a broj prijavljenih učesnika je u odnosu na prošlogodišnji marathon znatno veći.

Beograd značajna regionalna metropola, kulturnim dešavanjima na ovim prostorima daje impuls zbližavanju i ponovnom jedinstvu regiona. Ukoliko odlučite da Beograd bude vaš turistički izazov, Beograd apartmani će vam pružiti udoban smeštaj.

Do 26. Beogradskog maratona ostalo je još malo dana, a kako trenutno stoje stvari, u glavni grad Srbije doći će takmičari iz više zemalja, uključujući debitante iz Japana i Bolivije.

Ništa ne smeta što učesnici  neće znati kada da dodju? U svemu tome dobro je da znaju gde da dodju.

Činjenica da se održava 26. godinu zaredom, govori o kvalitetu maratona i izaziva respekt. Posebnu težinu maratonu daje veliki broj najavljenih učesnika iz inostranstva.

Videće se se  ko ima pravo organizovanja Beogradskog maratona, preduzeće Beogradski maraton d.o.o.  ili ASB-a.

Masovna okupljanja u Beogradu izraz su organizovanog i dobro osmišljenog promovisanja: provoda, zabave, kulturnih, sportskih, umetničkih, muzičkih i drugih dešavanja.

Beograd apartmani turistička i smeštajna ponuda, odgovor na priliv velikog broja gostiju u Beograd.

Srbija – Beograd kao sportska sila značajno doprinosi razvoju, promovisanju i popularizaciji našeg kulturnog miljea i predstavljanja nas onakvim kakvi smo uvek i bili

Posted on by Apartmani Rentbeo Posted in Desavanja u Beogradu

Comments are closed.