Sta kad ne bude para

Beograd, političko – turistička destinacija nisko budzetne klijentele, otvara vrata svemu što usvajamo kao dostignuce Evropske budućnosti, apartmani Beograd očekuju omasovljavanje turističkih poseta kao odgovor na doslednost.

Pitam se:

Da li menjamo Manastire za Evropu? Da li zameniti Gazimestan za Ahtisarijev plan? Da li razumete zurbu na Balkanu? Da li se  Grci lako sporazumevaju sa Starogrcima? Da li Jevreji resavaju svoje problem? Da li Arapi i posle IX veka? Da li Kina ima svoj brod? Sta sa …. Srbijom? Pitamo se, sta nam kao istoriju nudi Evropa, za nasu decu? Pitamo se koliko je daleko nasa plava grobnica?

Beograd sa toliko zelja, nijednom putniku  nije ostao duzan, pregrst uspomena nose oni, na ono sto je ljudsko, na ono od cega se postaje i nestaje. Beograd  tajnom svojom tamjanom raznosi miris.

Dok je  jos tu Beograd, budite u onom sto je vase. Beograd iz dana u dan, iz dogadjaja u dogadjaj, sve vise je stran.

Beograd apartmani kao san.

Ko su Beograd Apartmani?

Beograd Apartmani pruzaju gostima luksuzno opremljene stanove, u nekim od najpopularnijim delovima Beograda. Bilo da putujete iz poslovnih razloga ili zadovoljstva, nudimo Vam niz modernih stanova koji odgovara vasim potrebama, od vrlo jeftinih do luksuznih.

Nasa poslovnost  znaci da smo bili u mogucnosti da pazljivo odaberemo nas portfelj stanova kako bi se osigurali da cete uzivati u najboljim lokacijama, kvalitetnom smjestaju, i fleksibilnosti  za jednog putnika u velikim grupama.

Mi verujemo da su lokacije koje smo izabrali i nasi apartmani najbolji nacin da istrazite Beograd. Smjesteni u strogom centru Beograda, nasi apartmani pruzaju veću privatnost i slobodu od boravka u hotelu, a potpuno opremljena kuhinja  nudi dom i kucnu atmosferu, a uz to i jeftiniji boravak, Apartmani u Beogradu.



Posted on by Apartmani Rentbeo Posted in Srbija - turizam

Comments are closed.