Apartmani na dan u Beogradu

Beograd Apartmani, Plato

Beograd Apartmani, Plato

Hotelski apartmani, kao najstarija ponuda smestaja gubi polako bitku na tržištu turističke smeštajne ponude. Sve popularniji i jeftiniji hosteli nisu valjan odgovor na rastuću tražnju za povoljnijim uslugama smestaja. Brzinom vetra za poslednje tri  godine u Beogradu razvilo se izdavanje stanova na dan.

Danas masovna potreba za provodom, putovanjem, odmorom nekad je bila privilegija bogatih tako da nije teško naći brojnu klijentelu. Klijenati ove vrste usluga i stanodavci umnožiće ideji pa se moze desiti da prođu na isti nacin i vlasnici rent a car usluga. Ovaj način poslovanja i razvoja postaći će i druge da brže misle i rade.

Apartmani na dan mnogo su povoljnija, udobnija zamena za hotelski smeštaj. Većina naših apartmana nalazi se u strogom centru, a cene smeštaja variraju od 25 do 70 evra, u zavisnosti od veličine, broja ležajeva, nameštaja i lokacije. Apartmani Rakoc su opremljeni u hotelskom stilu:  klima-uređaji, LCD kućni bioskopi, mini-barovi, i potpuno opremljena kuhinja, ogledala u spavaćim sobama, peškiri, posteljine, osveživači prostora. Povoljna ponuda, privatnost, osećaj da ste u svom domu  i komfor koje pružaju predstavljaju prednost u odnosu na hotelski smeštaj.

Dolaskom u Beograd poslovno, za dan ili na duži rok, odmor  ili zabavu, Apartmani na dan u Beogradu,  na savršenim lokacijama. Uverite se za vaš novac, smeštaj u Beogradu kakav ste i želeli.

 

Posted on by Apartmani Rentbeo Posted in Saveti o apartmanima

Comments are closed.