Apartmani Beograd – Apartman A1

Apartman A1 se nalazi u mirnoj ulici, na 5 min hoda do Terazij i Trga Republike. Apartman ima odlicnu  vezu sa svim delovima Beograda. Stan se nalazi u zgradi sa vise apartmana na jednom mestu na raskrsnici sa Balkanskom ulicom. U neposredna blizini apartmana su: Trg Republike, Terazije, Kraljevski dvor, Pionirski park… sve to  i Finansiski park, Vlada Srbije, Ministarstvo spoljnih poslova.
Odmah preko puta ulice – Glavna zeleznicka i Autobuska stanica, Savski kej i Savski splavovi i Savsko pristaniste. Zeleni Venac pijaca, i glavno saobracajno cvoriste prema Novom Beogradu.

Apartman A1 VII spratu 18 m2 u zgradi sa liftom. Mali apartman sa dnevnim odmorom / kuhinja, trpezarijica i spavaca soba za dve osobe / u istom prostoru,  i komotnim kupatilom. Tako mali apartman a u njemu sve savrseno uredjeno, tako da kao takav, poseduje sve sto i veliki apartmani. Studio-apartman male kvadrature, gotovo besplatan, za mlade parove ili samce, reesenje vaseg boravka u Beogradu, nezamislivo je za tako malo novca koliko staje apartman A1. Sigurnosna vrata, komotno kupatilo, klima, TV, masina za ves, frizider, Wi-fi, sa izuzetnom posteljinom i kvalitetnim peskirima koje ne poseduju ni najbolji hoteli. Lezaj za dve osobe, Danske izrade, prostran povrsine 140x200cm na kome se udobno spava. Osvetljenost apartmana i u dnevnoj i u nocnoj varijanti vise nego odlicna.

Odabrati ovaj apartman, ako zelite dobru lokaciju u centru Beograda i jeftin smestaj u apartman. Beograd apartmani jedini u gradu na tom nivou a tako povoljni.

 

Comments are closed.