Apartmani Beograd – Apartman A18

Apartman A18 u Knez Mihajlovoj ulici koja je centralna tacka Beograda i centralno mesto okupljanje mladih ljudi, pored Trga Republike. Apartman je u sredistu najvecih turistickih atrakcija u Beogradu, i uz veliki broj restorana, kafica i hotela, klubova… Boravak u ovom apartmanu vam pruza mogucnost uzivanja u kupovini uz trzne centre Milenijum i City Passage koji su na pragu apartmana. Na korak od prestiznih hotela Mazestik i hotelel Bahus, po neuporedivo nizim cenama, boravak u apartmanu A18 je pravi izbor za vas.

Apartman A18, 70 m2 u zgradi sa liftom, na I spratu u Knez Mihajlovoj ulici.  Kroz prozor apartmana igrom svetlosti i senki budno oko zapaza nadrealisticku sliku. Apartman sadrzi spavacu sobu sa dva bracna lezaja, dnevni boravak kombinovan sa trpezarijom i otvorenom modernom kuhinjom, veoma prostrano kupatilo sa tus kabinom. Terasa apartmana gleda na Spasicev prolaz i trzni centar Milenijum. Kablovski TV paket, Satelitski program u svim sobama, ViFi, stereo i DVD plejer u stanu. Stan je opremljen sa svim uredjajima: fen za kosu, pegla, mikrotalasna, mašina za sudje, masina za ves, potpuno opremljena kuhinja, posteljina, peskiri … sve visokog kvaliteta.

Apartmani Beograd , vise nego sto mozete ocekivati. Luksuz, privatnost, konfor, udobnost, i sve to u glavnoj pesackoj zoni Beograda. Prijatan boravak i ponovni dolazak za sve turisticke poslenike i sve goste Beograda.

 

 

 

Comments are closed.