Apartmani Beograd – Apartman A2

Apartman A2 nalazi se na spoju ulica sa Balkanskom u njenom donjem delu, to jest u blizini trga Terazije ili Trga Republike. Nedaleko od stana su zelene povrsine, Finansiski park, prvi zvanicni park grada Beograda, gdje se vidi spomenik Milosa Obrenovica. Vlada Republike srbije, Stari i Novi dvor, sve bolnice, Savsko pristaniste i Savski kej sve je na pragu vaseg smestaja. Nedaleko od apartmana je poznati restoran “Monjument”. Apartman se nalazi u mirnoj jednosmernoj ulici sa odlicnim vezama sa svim opstinama Beograda.

Apartman A2  na V spratu 25 m2 u zgradi sa liftom. Udobna garsonjera – studio sa manjim kupatilom i uskom kuhinjom. Ambijent stana s kombinovanim dnevnim boravakom, malim prostorom za trpezariski sto, ujedno i spavaca soba za dve osobe, predstavlja kutak za sebe . Apartman A2 sadrzi sve potrebno: Ves masinu, TV, WiFi, mikrotalasnu pec,toster, peskire, peglu … U centru Beograda, smestaj u miran, udoban, osvetljen i uredjen apartman. Klimatizovan apartman sa brendom koji potseca na kvalitet hotela, Beograd-apartmani vasa ptava odluka za smestaj u Beogradu.

Turisticka poseta, boravak za vreme vikenda, proputovanje kroz Beograd, za vas dobar odmor, izaberite smestaj u apartman. Sigurno zelite dobru bazu i jeftin smestaj  u centru u Beograda.

Comments are closed.