Apartmani Beograd – Apartman A23

Apartman za izdavanje u Skadarskoj ulici, nezaobilazna turisticka destinacija, Skadarlija kvart i cuveni skadarlijski restorani, boemska muza starogradske muzike,  Trg Republike, Narodno pozoriste, Narodni muzej, Knez Mihailova ulica…. Skadarlija i apartman, centralna tacka Beograda. Autobuska stanica ili aerodrom Nikola Teslabez razlike jednostavno i brzo do vaseg stana.

Apartman A23  na VI spratu 50 m2 u zgradi sa liftom. Udoban i odlicno osvetljen, smesten u samom centru Beograda u  Skadarskoj ulici prijatan i osoben stan s puno  sarma i atmosfere. Dvorisno orijentisan stan, apsolutno tih Apartman A23 sadrzi spavacu sobu, dnevni boravak,  kuhinju sa trpezarijom i kupatilo sa tus kabinom. Kablovski TV paket, satelitski program u svim sobama, ViFi, stereo i DVD plejer u stanu. Stan je opremljen sa svim uredjajima: fen za kosu, pegla, mikrotalasna, masina za sudje, masina za pranje vesa, potpuno opremljena kuhinja, posteljina, peskiri …

Skadarlija i savrsen stan za izdavanje turistima, onima koji dolaze dan za dan, poslovnim ljudima ili porodici, ako traze smestaj i mir. Apartman A23 jeftin odmor, poslovna poseta ili kratak boravak  u strogom centru Beograda. Odlican, tih i udoban  smestaj u centru Beograda.

 

 

Comments are closed.