Apartmani Beograd – Apartman A8

Beograd apartmani sa brojnim parkovima u okruzenju: Pionirski park, Manjez, Finansiski park…,  u neposrednoj blizini  kraljevskih dvorova, i vrlo blizu reke Save, naci cete najverovatnije sve sto trebate; a sarmantne stare ulice odisu nekadasnjom Savamalom. U kraju uz hotel Beograd  nicu interesantni kafici i restorani. Ambijent oko reke i mir u obliznjim parkovima je definitivno slag na torti, ako zelite da se opustite pod otvorenim nebom.  Terazija, Belkanska ulica, savrsen izbor za najam apartmana.  Jednostavno: Autobuska stanica, Voz, aerodrom, Nikola Tesla sve zajedno  centar Beograda.

Apartman A8 u Balkanskoj ulici na II spratu 90 m2 u zgradi sa liftom. Apartman sa dve terase dvostrano orjentisan, potpuno opremljen: kuhinja s masinom za sudje, trpezarija, lepa velika spavaca soba s bracnim krevetom, veliko kupatilo sa tus kabinom, druga spavaca soba s dva odvojena kreveta, lep dnevni boravak sa velikim kaucom i hodnik.Osim toga apartman ima Satelitsku i kablovsku mrezu, WIFI, DVD, CD, masinu za pranje vesa, peglu fen…. Apartman je idealan za veliku porodicu sa dvoje ili vise dece. Najam apartmana uz Vladu Republike Srbije i restoran Monjument pravo je uzivanje i odmor.

Poslovnost, kvalitet, sigurnost, udobnost i mnogo toga u apartmanima rent beo. Brendirana oprema, nov i moderan stil uredjenja apartmana, postavljanje standarda u ponudi Beograd apartmana, nas je rezultat i cilj.

 

Comments are closed.