Apartman gde bi ste ostali zauvek

Apartmn Na Dan iz Vasih Snova

 

Jedna od privilegija boraka u apartmanu je osjećaj da se neko vreme udaljavate od vlastitog života, izbjegavajući svakodnevnu rutinu i da živite na mestima o kojima maštate. To je savršena prilika da pronađete novi dom, svoj dom u drugom delu sveta; vaše utočište u odredištu iz snova.

Sada zamislite da biste mogli učiniti isto, ali duže. Još duže. Za ostatak svog života. Gde biste se odselili? Nema sumnje da su neki apartmani tako privlačni da biste želeli ostati zauvek. Za njihovu udobnost, raskoš, neverovatan pogled ili samo za jedinstveni šarm. Sigurno ste već pronašli svoje omiljene, ali ovdje je poseban izbor apartmana u kojima biste zauvek ostali. Zato što nikada ne znaš …

 

 APARTMAN PALAS (Maršala Birjuzova)

 

Vodilo se racuna o svakom detalju, dobar ukus, zapanjujuća terasa, potpuni mir u najstrožem centru grada … Apartman Palas uz Obilićev i Topličin venac ima sve sto je potrebno kako bi vaš život bio ugodniji.

VIDI APARTMAN

 

 

TANJUG APARTMAN (Obilićev venac)

Pešačka zona, strogi centar Beograda. Mnogi bi rado odseli u ovom udobnom apartmanu zauvek i provodili svoje dane pripremajući ukusne doručke, čitajući dobre knjige, uživajući u pogledu sa lepe terase ili u šetnji najlepšim delom grada.

VIDI APARTMAN

 

 

 

 

APARTMAN ADA (Milovana Milovanovića)

Ova je opcija za one hrabrije među vama. Prava promena života, ostavite bučan grad iza sebe i pronađite mir u ovom čarobnom apartmanu. Odlučite se za strožiji način života, daleko od materijalizma i usredsredite se na hranjenje svoje duše.

VIDI APARTMAN

 

 

APARTMAN TRG (Kolarčeva)

Ponekad ne trebamo toliko putovati da pronađemo mir. Jednostavan i ugodan dom u gradu koji je poseban kao Beograd može biti više nego dovoljno da vas ispunjava duhovno i učini vam život posebnim.

VIDI APARTMAN

 

 

PARISKA APARTMAN (Pariska)

Ko nije nikada sanjario da pobegne negde sam i zaboravi na sve ostalo? Prekrasan pogled na Kalemegdan, bistro plavo nebo i ušće Save u Dunav koji se igraju u sećanju.

VIDI APARTMAN

Posted on by Apartmani Rentbeo Posted in Saveti o apartmanima

Comments are closed.