Apartmani Beograd – Apartman A20

Apartment in Belgrade

Apartmani Beograd na najboljim lokacijama, apartman A20, Knez Mihailova ulica, pored Delijske cesme i Srpske Akademije nauka, u krugu najlepsih trgova Beograda. Okruzenje apartmana A20 su trzni centar Milenijum i City passage, hotel Mazestik i hotel Bahus, kao i veliki broj restorana i kafica duz Knez Mihajlove ulice i  Obilicevog venca. Beograd danju, Beograd nocu, Beograd na dlanu.

Apartman od 65m2 sadrzi dve spavace sobe sa velikim bracnim lezajevima, malu i dobro opremljena kuhinja, sa masinom za sudove i masinom za ves i malo kupatilo sa tusem. Moderno opremljen sa kopijama najpoznatijih svetskih slikara, sadrzi sve sto je neophodno za kratak boravak. U svakoj sobi je LCD TV sa kablovskim i satelitskim programima, brz wi-fi internet i prijatan kutak za sedenje. U stanu mozete naci sve od pegle i fena, tostera i kuvala do mikrotalasne i aparata za filter kafu.

Nedavno revoviran dvosoban apartman A20, savrsen za maksimalno upoznavanje  centra Beograda sa minimumom utrosenog vremena. Odlican izbor za aktivnu posetu Beogradu. Apartmani u Beogradu, uzivajte kao Beogradjanin u sarmantnom apartmanu u samom sredistu Beograda, na korak od Obilicevog venca u Knez Mihailovoj ulici, apartman A20.

Rezervisite apartman A20 ovde

Comments are closed.