Apartments

Apartmani Beograd – Apartman A11

Skladno opremljen stan na dva koraka od svih znacajnih zbivanja, apartman i okruzenje omogucavaju vam jednostavan ilak pristup gradu. Dobro utroseno vreme, Kalemegdan, Trg Republike, Terazije, apartman na Obilicevom vencu za porodicu ili vecu grupu ljudi, potrebna je samo vasa odluka.

Apartmani Beograd – Apartman A5

Apartman A5 uz Hotel Palas i Toplicin venac savrseno mesto za odmor, sa obe strane stana park. Apsolutni mir Kosancicev venac u pozadini. Strogi centar Beograda, Kalemegdan, Trg Republike, Terazije, Knez Mihailova ulica, sve na minut hoda od apartmana, udobno smestite porodicu.

Apartmani Beograd – Apartman A14

Kalemegdan II Apartman A14 lep, svetao i miran , nalazi se na drugom spratu 2 spavace sobe. Apartman ima lokaciju za odmor. Apartmani u Beogradu i odmor u neposrednoj blizini Knez Mihailove ulice i Kalemegdana.

Apartmani Beograd – Apartman A21

Apartman A21 centralna lokacija Beograda, pogled na Srpsku Akademiju Nauka i Umetnosti. Osvetljen, potpuno miran, idealan smestaj bez premca,Kalemegdan, Studentski trg, Trg Republike Terazije, Apartmani Beograd siguran uspeh.

Apartmani Beograd – Apartman A17

Apartman A17 apartmanirentbeo tipicno sa stilom; lep i luksuzan, moderan, jednostavan, minimalisticki opremljen, sadrzi sve sto vam je potrebno. Trg Republike i udoban smestaj odlican izbor i odlicna lokacija u centru Beograda.

Apartmani Beograd – Apartman A9

Kalemegdan I Apartman A9 moderan, osvetljen, adaptiran savrsen za izdavanje u centru Beograda pored Kalemegdana, blizu svega, iznajmite apartman i uzivajte u miru, ovaj stan je pravi izbor!

Apartmani Beograd – Apartman A16

Apartman A16 nenadmasno mesto, Terazije, odmor i uzivanje kod hotel Moskve. Alternativni smestaj, umesto hotela, apartmani predstavljaju novinu u turisticko smestajnij ponudi. Jeftini apartmani u odnosu na hotele, predstavljaju revoluciju u svim oblastima; turizam, saobracaj, ugostiteljstvo... Prozor apartman A16 gleda na palatu Terazije, Knez Mihailovu ulicu i Trg Republike.

Apartmani Beograd – Apartman A8

Apartman A8 u Balkanskoj ulici, osoben stan za najam, pored hotela Beograd s puno duse, prijatne atmosfere apartman je unutar parka, dvostrano orijentisan. Minimalna udaljenost od centra Beograda cini spartman posebno privlacnim. Stan ima 2 spavace sobe za 4 osobe, moze primiti 6 osoba, dva balkona, izuzetno osvetljen, savremeno i moderno dizajniran apartman, Vas pravi izbor.

Apartmani Beograd – Apartman A23

Skadarlija, apartman A23 VI sprat sa liftom lokacija Skadarska ulica. Skadarlija kaldrmom, Skadarlija restorani, Skadarlija turisticka razglednica Beograda. Bez razlike, doputovali na aerodrom Nikola Tesla ili autobusku stanicu ili licnim automobilom, svakako ce te posetiti Skadarliju. Beograd i top atrakcije: Trg Republike, Knez Mihailova ulica... izdvojite apartman u Skadarskoj ulici, strogi centar Beograda.

Apartmani Beograd – Apartman A12

Apartman A12 Cara Lazara, vrhunska lokacija apartmana, u strogom centru Beograda. Udoban smestaj u mali stan povrsine 40m2 Apartman se nalazi u neposrednoj blizini Narodne banke Srbije i Toplicinog venca. Pesacka zona Beograda Knez Mihailova ulica, drevna tvrdjava Kalemegdan i druge brojne atrakcije grada su na korak od apartmana.

Apartmani Beograd – Apartman A15

Apartman A15 Studio ili stan na VI spratu u objektu sa liftom. Javni prevoz u svim pravcima u strogom centru Beograda apartmanirentbeo. Apartman za 2 osobe, u toploj i ugodnoj atmosferi, odlican i najbolje izdavan stan. Savrseno udoban, konforan i jeftin apartman. Dobro mesto bilo da odete do centra grada ili za izlazak iz Beograda.

Apartmani Beograd – Apartman A4

Apartman A4 Izuzetno svetao i lep stan sa panoramom Beograda, Terazije se nalaze na nekoliko minuta hoda od apartmana. Zivot Beograda oko reke Save i provod zbog cega se uglavnom dolazi u Beograd, sve to se nalazi na pragu apartmana.

Apartmani Beograd – Apartman A3

Luxuzan Apartman A3 od 30m2. Savrsen stan za par. Apartman vrlo dobro opremljen. Jeftin nacin da zivite na 500m od centra Beograda. Vi cete biti u neposrednoj blizini gde su: Terazije, Glavna zeleznicka i Autobuska stanica Beograda kao i Trg Republike i Narodna Skupstina, koji su podjednako udaljeni od apartmana. Prijatan boravak zele vam Beograd Apartmani.

Apartmani Beograd – Apartman A2

Apartman A2 Prijatan mali apartman 25m2 u centru Beograda. Studio - stan s uskom kuhinjom i manjim kupatilom sa tus kabinom. Dnevna soba sa krevet - kaucom, vrlo udoban i konforan za dve osobe. Lokacija, Beograd apartmani, pokraj Glavne Zeleznicke i Autobuske stanice, samo 50 metara od apartmana. Odlican ekvivalent, smestaja i cene.

Apartmani Beograd – Apartman A0

Apartman A0 Suteren - najpovoljniji stan u nasoj ponudi, nalazi se na nekoliko minuta hoda od centra grada u Balkanskoj ulici. Udoban i iznenadjujuce veliki konfor za mali novac, ovaj apartman nece razocarati. Smestaj u Apartman nudi grada Beograda kao na dlanu, sa vrlo minimalnim budzetom, pored prekrasne reke Save i njenih splavova u Beogradu.

Apartmani Beograd – Apartman A1

Apartman A1 i pogled na krovove Terazija , svojom lokacijom i neposrednom blizinom Glavne zeljeznicke stanice i zelene pijace / Zeleni venac, namece se i kao izvanredna lokacija. Lepo mesto kao i izvrsna cena omogucava da neplanirano ostanete duze u Beogradu, kako bi ste na pravi nacin osetili duh grada. Odaberite apartman A1 za 2 osobe, i uverite se u kvalitet nasih apartmana u Beogradu.

Apartmani Beograd – Apartman A18

Luxuzno opremljen apartman u Knez Mihailovoj ulici, pruza gostu sve o gradu kao na dlanu. Odlican izbor, sacuvano vreme, sve na pragu divnog stana. Apartman A18 odise mirom, sarmom i lepotom. Lokacija, kvalitet, cena, sigurnost, sve na jednom mestu. Apartmani u Beogradu, sigurno najbolji izbor.

Apartmani Beograd – Apartman A7

Smestaj u Beogradu uz Narodni muzej i Narodno pozoriste, na Trgu Republike. Za samo 40 eura mozete boraviti u u apartmanu od 40m2. Kompletno moderno opremljen stan sa potpuno novom tehnikom, dve klime, dva televizora.... sve sto vam je potrebno za kratak boravak. Apartman A7 ne sadrzi nista sto moze ugroziti vas konfor i vasu privatnost.

Apartmani Beograd – Apartman A22

Apartmani Beograd, moderan, izuzetno dobro osvetljen, luksuzno opremljen apartman u potpuno mirnom okruženjun u strogom centru Beograda, korak od Trga Republike. Apsolutno sve novo od zidova do nameštaja, udoban besprekorno čist apartman, osećaćete se kao kod kuće. Uživajte u Beogradu.

Apartmani Beograd – Apartman A13

Apartmani u Beogradu, uz Kalemegdan apartman A13 na VI spratu sa liftom. Sarmantan i idealan studio apartman za ljude koji zele bracni krevet kao centralni deo stana. Na vrlo svetloj i toploj strani boravicete u apartmanu uz Knez Mihailovu ulicu. Svi nasi Apartmani u Beogradu na top lokacijama za vas plan su najbolje resenje. Uzivajte.

Apartmani Beograd – Apartman A19

Beograd Apartmani, smestaj pored Narodnog pozorista i Trga Republike. Vi ste na 30 m od pesacke zone ili ulice Kneza Mihaila. Skadarlija, Kalemegdan, najljepsi park u Beogradu i Zoo vrt na par koraka od apartmana. Udoban, cist, moderan i jednostavan jednosoban apartman od 40m2 u centru Beograda. Dobro dosli.

Apartmani Beograd – Apartman A20

Iznajmite apartman u strogom centru Beograda, direktno u pesackoj zoni, u Knez Mihailovoj ulici. Mogucnost da uz laganu setnju posetite sve bitne atrakcije u Beogradu. Apartman izmedju dva hotela, hotel Mazestic i hotel Bahus. Apartman ima dve spavace sobe sa dva velika bracna lezaja. Apartman je potpuno renoviran i komforan za 4 osobe.